Followers

Tuesday, 9 August 2016

MINYAK HERBA MUJARAB(RM39) VS MAAJUN ANGGUN BISTARI@MAB(RM18)
Alhamdulillah syukur ada minyak nie..masa raya ritu sebu2 perut maklumla sebulan posa dah raya mcm2 mkn kan mana bole tolak..ketupat rendang..xrisau aih nk mknpun..sebab ada minyak mujarab nie..ank2 pun alhamdulillah xda batuk selesema..serba bole la sapu ja minyak nie..insyaallah..dgn izinnya..SAYA GUNA SAYA JUAI..SAPA BLUM ADA MAI HABAQ SAYA ADA JUAI..MAZ 013-2667475 SEBOTOL RM39 SHJ.

pastu lagi satu story mlm raya 2 abah maz penat@semput@xboleh bernapas..mungkin masa tu serangan jantung tiba2 dlm pukui 330pg..syukur sgt masa tu ada minyak herba ni..kami sapu blkg,dada seluruh badan abah..alhamdulillah dlm masa singkat tu abah dh bole bernapas mcm sedia..semuanya jg dgn izinnya kita hanya ikhtiar..

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete